CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

S’OBRE LA LICITACIÓ PER A HABILITAR UNA ÀREA D’AUTOCARAVANING A PUNTA PRIMA

L’Ajuntament de Sant Lluís ha iniciat la licitació per a habilitar una àrea d’autocaravaning a Punta Prima. Les empreses interessades en presentar la seva oferta poden fer-ho fins el dia 24 de novembre.

L’àrea de servei i estada curta per a autocaravanes s’ubicarà a l’aparcament públic situat a la confluència dels carrers Xaloc i Mestral, aprofitant una zona d’aquest espai per a dotar-la dels serveis necessaris. Es diposarà de sis places d’estacionament, una zona de buidatge d’aigües per a dues autocaravanes, amb un born de neteja i subministrament d’aigua potable. Es delimitarà l’espai amb una tanca de fusta, creant una zona d’entrada i una de sortida que podran tancar-se amb barreres de controls d’accés.

Aquest projecte neix de la mà de l’associació Autocaravaning Club de Menorca – ACCM, i per aconseguir paliar l’escassa oferta d’aquestes instal·lacions ara mateix a l’illa. Una vegada adjudicada l’actuació, el termini d’execució previst és d’un mes i mig. El pressupost màxim de licitació és de 23.333,12 euros (sense IVA).