CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L'AJUNTAMENT POSA EN MARXA EL CICLE "ARTISTES AL CARRER 2021"

L'AJUNTAMENT POSA EN MARXA EL CICLE L’Ajuntament de Sant Lluís i l’Associació de Músics de Menorca, amb l’aportació del programa de Rescat Cultural del Departament de Cultura del Consell de Menorca, volen que aquest estiu l’art estigui molt present als carrers del municipi. Per açò, estan treballant ja en el cicle que durà per nom «Artistes al carrer 2021».

Es tracta d’una iniciativa que tindrà lloc entre els dies 26 de juny i el 22 d’agost de 2021, i que permetrà que artistes de Menorca de diverses disciplines puguin oferir les seves creacions al gran públic a diversos espais del municipi. Aquesta activitat està pensada per fomentar la contractació d’artistes locals de tots els àmbits culturals, a la vegada que es dinamitzarà l’activitat comercial.

Les actuacions estan previstes a diverses zones del nucli urbà (Cós, poliesportiu i Avinguda de La Pau) i al Passeig Marítim de Punta Prima.

- Les actuacions al nucli urbà tindran lloc els dies 26 de juny, 3, 10, 17, 24 i 31 de juliol, 7, 14 i 21 d’agost.

- Les actuacions a Punta Prima seran els dies 4, 11, 18 i 25 de juliol, 1, 8, 15 i 22 d’agost.

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Lluís vol donar una oportunitat a tots els artistes de Menorca, de totes les disciplines artístiques, i per açò, la tria dels participants al Cicle es farà a través d’un càsting que tindrà lloc els dies 17 i 18 d’abril al Pla de Sa Creu, a Sant Lluís. Serà en aquest moment quan tots els artistes podran mostrar les seves habilitats, i serà un jurat qui decidirà quins són contractats per actuar durant el Cicle, ja sigui al nucli urbà com a Punta Prima.

Poden participar solistes i duets de qualsevol disciplina artística.

Per a participar al càsting, s’ha d’enviar un correu electrònic a cultura@ajsantlluis.org, adjuntant un dossier amb fotos i una breu descripció de l’artista o el duet, fins al dia 7 d'abril.

Com funcionarà el càsting?

- Tindrà lloc els dies 17 i 18 d’abril al Pla de Sa Creu.

- Cada participant disposarà d’un temps màxim de 20 minuts, que inclou també el temps de preparació.

- Es posarà a disposició dels artistes un equip de so bàsic, que haurà de ser gestionat per cada artista. En aquest sentit, s’avaluarà també la capacitat de l’artista d’obtenir un so nítid i de qualitat amb aquest equip.

- El jurat estarà format per un representant de l’Ajuntament, un artista, un fillet, un avi i una persona aliena al món de l’espectacle.

- Les avaluacions seran senzilles i només per a ús intern, i als artistes se’ls comunicarà si han estat contractats o no. Només en els casos negatius, s’oferirà una explicació al participant per a que conegui els motius i pugui millorar.