CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

INSTAL·LAT UN RADAR INFORMATIU A L'ENTRADA DEL CÓS

INSTAL·LAT UN RADAR INFORMATIU A L'ENTRADA DEL CÓSL’Ajuntament de Sant Lluís ha instal·lat un radar informatiu a l’entrada del Cós, per tal de controlar la velocitat a la que circulen els vehicles. Cal recordar que el Cós de Sant Lluís és una zona amb preferència per als peatons, i que els vehicles no poden circular a més de 20 quilòmetres per hora.

El radar mesura la velocitat a la que es circula pel Cós des del seu inici, a l’entrada del poble. El panell informatiu del radar s’ha instal·lat a la Plaça Nova, a la cruïlla amb el carrer Duc de Crillón, i consisteix en una pantalla que mostra la velocitat a la que es circula, amb una xifra de color verd si es respecta la normativa (fins a 20 quilòmetres per hora), i en vermell si se supera aquest límit.

La finalitat d’aquest radar és informar i conscienciar, per tal que siguin els propis conductors els que regulin la seva velocitat i compleixin la normativa. Des de l’Ajuntament s’apel·la a la consciència de la ciutadania, per tal que respectin la normativa vigent que és visible a l’entrada del Cós, amb senyals verticals i també senyalització horitzontal a la calçada.

El radar, a més d’informar als conductors, serveix per recopilar informació sobre la circulació a la zona, una informació que pot ajudar a prendre altres mesures que contribueixin a la pacificació del trànsit al nucli urbà.