CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT DEMANA ADHERIR-SE A UNA LÍNIA D’AJUTS ESTATALS PER COMPENSAR ELS DANYS DEL TEMPORAL

L’AJUNTAMENT DEMANA ADHERIR-SE A UNA LÍNIA D’AJUTS ESTATALS PER COMPENSAR ELS DANYS DEL TEMPORALL’Ajuntament de Sant Lluís s’adherirà a una línia d’ajuts estatal per compensar els danys produïts pel temporal d’aquests dies sobretot a la zona de S’Algar. Aquest matí ha visitat de nou la zona, i s’ha pogut comprovar l’abast dels desperfectes causats pel vent i per l’onatge, que són majors del que es preveia inicialment. La zona més afectada és la Setena Avinguda de S’Algar, on s’han produït destrosses a la via pública i també a propietats privades. L’onatge i la força del mar ha aixecat l’asfalt a un tram d’aquesta via, que es troba encara tallada al trànsit.

L’Ajuntament ja s’ha posat en contacte amb la Direcció Insular de l’Estat a Menorca, qui ja està recopilant tota la informació de l’àrea afectada per tal de fer les peticions oportunes a les administracions corresponents. Inicialment, la intenció de l’equip de govern era instar a la declaració de zona catastròfica, però després de mantenir converses amb la Direcció Insular de l’Estat i amb lel Govern balear, s’ha acordat que l’Ajuntament s’adherirà a una línia d’ajuts estatals que es va obrir el passat mes de setembre a causa del temporal conegut com ‘DANA’. Aquest fet agilitzaria la tramitació de les sol·licituds.

Els serveis tècnics de l’Ajuntament estan realitzant ara una valoració detallada dels danys produïts, a la vegada que operaris municipals han començat a acondicionar i netejar zones de costa afectades pel temporal, com puguin ser Alcaufar o Punta Prima.