CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

LICITACIÓ DE LES OBRES PER AMPLIAR L'APARCAMENT DE BINIFADET VELL

LICITACIÓ DE LES OBRES PER AMPLIAR L'APARCAMENT DE BINIFADET VELLL’Ajuntament de Sant Lluís posa en marxa el procediment per ampliar l’aparcament de Binifadet Vell (també conegut com del Lloc den Caules), i convertir-lo també en una instal·lació de producció d’energia renovable.

S'ha obert ja la licitació per a la primera fase d'aquesta actuació. El mes de juliol de 2019 es va habilitar de forma provisional aquest aparcament, per tal que pogués donar servei al poble ja durant l’estiu. Fins ara, aquest pàrquing té capacitat per a 40 vehicles, i el projecte que ara es posa en marxa ampliarà aquesta capacitat fins als 76 cotxes en una superfície total de 1.750 metres quadrats. El projecte preveu instal·lar a les zones de pas de vehicles un paviment especialment drenant, que es col·loca pràcticament sobre el terreny i incrementa de manera notable la permeabilitat del terreny.

El pressupost de licitació d’aquesta obra és de 178.108,79 euros, i el termini d’execució, una vegada adjudicat, serà de dos mesos. Les empreses que vulguin presentar ofertes per aquesta obra poden fer-ho fins el dia 29 de gener (inclòs).

S’aprofitarà l’ampliació d’aquest aparcament per instal·lar pèrgoles fotovoltaiques que cobriran en total 40 places d’aparcament, aproximadament la meitat de la seva capacitat. Així, està previst que s’ubiquin 5 marquesines de 46 metres quadrats, i 10 marquesines de 23 metres quadrats. S’ubicaran en diferents llocs de l’aparcament, per tal de donar una imatge més lleugera i oberta d’aquesta instal·lació d’energia renovable, que estarà així més integrada paisatgísticament.

Aquesta instal·lació té una potència de 100 kilowatts, i genera prou energia per subministrar el què consumeix anualment l’edifici de l’Ajuntament i també pràcticament tot l’enllumenat del nucli urbà. Es funcionarà amb el règim d’autoconsum amb excedents subjecte a compensació, de tal manera que tota aquella energia que s’injecti a la xarxa serà compensada a la factura anual del Consistori. Els primers càlculs preveuen que l’Ajuntament es pot estalviar anualment uns 20.000 euros en la factura elèctrica. A més, així s’evita l’emissió a l’atmosfera de 130,5 tonelades de diòxid de carboni.

La licitació d'aquest projecte es realitzarà en breu.