CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

49 PARTICIPANTS A LA FIRA DE NADAL D'AQUEST ANY

49 PARTICIPANTS A LA FIRA DE NADAL D'AQUEST ANYLa Fira de Nadal de Sant Lluís d’aquest any reunirà 49 paradetes, una xifra récord al municipi. Aquest matí s’ha presentat la Fira, conjuntament amb l’Ajuntament des Castell, ja que els dos municipis han decidit col·laborar per enfortir cadascuna de les fires, evitar la coincidència dels dos esdeveniments en el calendari i organitzar activitats conjuntes que s’iniciaran a la Fira des Castell i continuaran a la de Sant Lluís.

La Fira de Nadal de Sant Lluís tindrà lloc els dies 21 i 22 de desembre, just a les portes de Nadal. Hi haurà 49 participants, que es dividiran en cinc zones:
- Mercat alimentari.
- Mercat de regals i complements.
- Mercat Molí Market.
- Mercat d’Entitats.
- Activitats.

Les paradetes s’ubicaran al Pla de Sa Creu, el Pla de Cas Rector i el Cós. La Fira estarà oberta el dissabte de 10 a 20.30 hores, i el diumenge de 10 a 18.30 hores. A més de la venda i exposició de productes, s’han organitzat diverses activitats per dinamitzar el certamen i crear un veritable ambient nadalenc. Les activitats organitzades són:

Dissabte 21
- Tallers sostenibles de Nadal a càrrec del Molí de Baix. Dissabte de 11 a 13.30 hores.
- Passejades amb tren. Dissabte de 11 a 13.30 hores.
- Concert de nadales a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal d’Ensenyaments Artístics. Dissabte, 17 hores.
- Arribada del Pare Noel, acompanyat de la Colla de Gegants de Sant Lluís i la Banda de Cornetes i Tambors d’Alaior. Dissabte, 17 hores.

Diumenge 22
- Sortida de la Colla de Gegants de Sant Lluís i Gegants de Llucmaçanes acompanyats de la Banda de Cornetes i Tambors de Maó. Diumenge 11 hores.
- Tallers de veles de llum amb vidres recollits de les platges de Menorca. Diumenge 12 hores.
- Taller de bosses de compra, a càrrec de Sa Cala. Diumenge 12 hores.
- Vi Calent amb música en viu. Diumenge 16 hores.
- Celebració nadalenca del Club de Jubilats. Diumenge 18 hores.

La Fira de Nadal de Sant Lluís estarà marcada també per la campanya de conscienciació «Dóna exemple a la gent amb un consum conscient». Així, la sostenibilitat estarà present durant tota la Fira, i s’organitzaran activitats específiques per fer ben visible aquest compromís. Durant els propers dies es donaran a conèixer diferents iniciatives que reforçaran la part de sostenibilitat de la Fira, que ja està ben present a totes les activitats del programa de Nadal i al decàleg de Consum Conscient que s’ha elaborat des de l’Ajuntament.