CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

EL SOLAR DE L'ANTIC ESCORXADOR ACOLLIRÀ 10 HABITATGES DE PROTECCIÓ PÚBLICA

EL SOLAR DE L'ANTIC ESCORXADOR ACOLLIRÀ 10 HABITATGES DE PROTECCIÓ PÚBLICAEl solar de l'antic escorxador es convertirà en un edifici de dues plantes que inclourà 10 habitatges de protecció pública. L'equip de govern ha decidit reformular el projecte previst a aquest espai per tal de prioritzar la construcció d'habitatge públic a terrenys municipals.

L'Ajuntament ha firmat un protocol amb l'IBAVI per la cessió de la parcel·la de l'antic escorxador. En aquests terrenys, es construirà un edifici de dues plantes. Els baixos d'aquest immoble seran per a l'Ajuntament, que hi traslladarà les dependències de la Policia Local.
La redefinició del projecte de l'antic escorxador implica reubicar els Serveis Socials de l'Ajuntament, que inicialment estaven previstos per aquest edifici. Finalment, aquest servei es traslladarà a la planta baixa de l’edifici que l’IBAVI està construïnt al carrer Sant Jacint, a un minut de l’Ajuntament. És un espai de 210 metres quadrats, a peu de carrer, i que té cabuda per a 7 despatxos.

Aquesta redefinició de projectes permetrà al municipi disposar de més habitatge públic en un termini relativament breu de temps, ja que es disposa ja d'un projecte redactat per a la construcció dels 10 pisos. A més, el trasllat dels Serveis Socials també es pot materialitzar en un espai breu de temps.