CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT CEDEIX UNA PARCEL·LA MUNICIPAL PER A LA PRÀCTICA DEL TIR AMB FONA

L’AJUNTAMENT CEDEIX UNA PARCEL·LA MUNICIPAL PER A LA PRÀCTICA DEL TIR AMB FONAL’Ajuntament de Sant Lluís i la Unió Excursionista Menorquina (UEM) han signat aquest matí un conveni mitjançant el qual es cedeix l’ús d’una parcel·la municipal per a la pràctica del tir amb fona. L’espai està ubicat a Biniarroca, al polígon industrial, i té una superfície de 8.153 metres quadrats. La UEM té una secció específica dedicada al Tir amb Fona.

L’acord permet a la UEM utilitzar la parcel·la durant tres anys, prorrogables a dos més. Amb aquest conveni, l’Ajuntament de Sant Lluís cedeix formalment el primer espai públic per al tir amb fona a Menorca, recolzant d’aquesta manera una pràctica que va més enllà de l’esport i té una connotació cultural i social. Així, en el conveni s’estableix també que la UEM col·laborarà amb l’Ajuntament en diferents tasques i activitats municipals.

La parcel·la que es cedeix està afectada en bona mesura per la zona de protecció del talaiot de Biniarroca. Per aquest motiu, no es podran instal·lar elements clavats al terra de forma permanent. En canvi, sí s’autoritza a la UEM a situar un contenidor o un element similar en els terrenys, per poder guardar el material relacionat amb l’activitat.

La UEM empra el terreny cedit des del passat mes de novembre, tot i que ho feia sense una cessió formal per part de l’Ajuntament. Ara, amb la firma del conveni, es ratifica el compromís de l’Ajuntament de Sant Lluís amb aquesta pràctica, essent el primer Consistori de Menorca que cedeix formalment i amb un termini específic un espai municipal. Aquest serà el primer espai públic habilitat formalment per a la pràctica del tir amb fona, un esport que l’Ajuntament estalona tenint en compte que és una pràctica molt vinculada amb la cultura menorquina i amb la nostra història.