CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     
  PRESENTAT EL PROGRAMA DE LES FESTES DE SANT LLUÍS I SANT LLUÏSET 2019
Ja es pot consultar a la pàgina web, i dimarts 13 es repartirà a les cases del municipi.

PRESENTAT EL PROGRAMA DE LES FESTES DE SANT LLUÍS I SANT LLUÏSET 2019

PRESENTAT EL PROGRAMA DE LES FESTES DE SANT LLUÍS I SANT LLUÏSET 2019L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Lluís, juntament amb representants dels partits de l’oposició, han presentat el programa de les festes de Sant Lluís i Sant Lluïset 2019, que inclou com a primer acte la White Party del proper dimarts dia 14. La batlessa de Sant Lluís, Carol Marquès, ha destacat la importància d’aquestes dates per al municipi, i sobretot, ha agraït la feina de moltes persones per fer possible tots els actes i activitats que s’inclouen al programa, des dels treballadors i treballadores municipals fins als veïns i veïnes que preparen les seves cases per aquests dies.

La batlessa ha desitjat sort a qui serà la Caixera Batlessa d’aquest any, Naomi Toomey, i també ha posat en valor el paper de qui serà la pregonera, Joana Pons Marquès, primera dona regidora a l’Ajuntament (a l’any 1983) i també la primera Caixera Batlessa de tot Menorca. Amb aquesta tria, ha dit, «es destaca l’esforç d’aquelles persones que han contribuït a avançar cap a la igualtat, i han ajudat a que també a les administracions públiques la igualtat estigui ara més a prop que no fa uns anys».

Per la seva banda, la regidora de Festes, Débora Marquès, ha detallat algunes de les activitats que tindran lloc des del dia 14 d’agost i fins el dia 1 de setembre. Així, enguany tindran lloc 7 sopars de veïns (amb amenització inclosa), i vindran a Sant Lluís quatre colles de geganters (Gegants de Reus, Gegants de Sant Llorenç des Cardasssar, Gegants d’Alcúdia i Gegants de Vila-Real) per acompanyar als gegants de Sant Lluís, na Maria i en Lluís, en el seu 30 aniversari. D’aquesta manera, hi haurà més de 30 gegants al poble. De fet, els Gegants de Sant Lluís seran els encarregats de pronunciar el pregó infantil de les festes, i són també els protagonistes de la portada del programa de festes, que és obra de Víctor Pons Arnau.

Marquès també ha recordat que enguany, el llançament dels focs artificials tindrà lloc a les dotze del vespre del dia 25, mitja hora abans del que es feia els darrers anys. També, com a novetat, ha destacat que aquest any tindrà lloc un tribut al grup Fito y Fitipaldis, a càrrec del grup «Acabamos de llegar», el dissabte 31 a la nit.

Els representants de l’equip de govern han recordat que les festes són un espai per a l’alegria i la diversió, afegint que també han de ser presents en aquestes dates el respecte cap a les altres persones i cap a l’entorn. Les festes, han dit, també poden i han de ser sostenibles.
El programa de festes es repartirà per les cases de Sant Lluís a partir de dimarts de la propera setmana.