CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

OBERT EL TERMINI PER A REBRE AJUTS PER A LA REHABILITACIÓ D’HABITATGES AL NUCLI ANTIC, BINIFADET I SES BARRAQUES

OBERT EL TERMINI PER A REBRE AJUTS PER A LA REHABILITACIÓ D’HABITATGES AL NUCLI ANTIC, BINIFADET I SES BARRAQUESEl Govern balear ha aprovat la convocatòria d’ajudes 2019 per a la rehabilitació d’edificis i habitatges inclosos dins l’àrea de regeneració i renovació urbanes del casc antic de Sant Lluís, Binifadet i Ses Barraques. El pressupost disponible és de 272.103,26 euros.

La convocatòria està destinada a particulars, empreses o comunitats de propietaris que hagin realitzat obres als seus habitatges després del 22 d’octubre de 2016 (data en que es va aprovar l’acord de la Comissió Bilateral entre el Ministeri de Foment, el Govern balear i l’Ajuntament de Sant Lluís per posar en marxa aquesta línia d’ajuts). Cada sol·licitant pot rebre fins a 11.000 euros de subvenció per cada habitatge que s’hagi rehabilitat dins l’àrea geogràfica especificada (s’adjunten plànols).

Les actuacions que es poden subvencionar són:

- Obres de conservació i de rehabilitació, ja siguin en les zones privades d’habitatges com també a a elements comuns d’edificis residencials col·lectius.

- Obres a habitatges unifamiliars, entre mitgeres o agrupats en filera.

- Obres per millorar l’accessibilitat.

- Obres per millorar l’eficiència energètica i la sostenibilitat.

Les obres que es poden subvencionar poden estar acabades, iniciades i no acabades, o també no iniciades. En tot cas, la intervenció ha d’estar finalitzada abans del 31 de desembre de 2019.

Les persones interessades en obtenir ajuts han de presentar la seva sol·licitud a l’Ajuntament de Sant Lluís fins del dia 3 de SETEMBRE.