CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

SOPARS DE VEÏNES I VEÏNS DE CARRER AMB MOTIU DE LES FESTES DE SANT LLUÍS 2019

SOPARS DE VEÏNES I VEÏNS DE CARRER AMB MOTIU DE LES FESTES DE SANT LLUÍS 2019Enguany des de l’Ajuntament de Sant Lluís volem incentivar la vida al carrer, promoure els sopars entre veïnes i veïns i permetre’ns recuperar els dies de germanor, alegría i festa, i tot en el marc de les Festes de Sant Lluís 2019.

Per aquest motiu volem animar a totes les veïnes i els veïns del nucli urbà de Sant Lluís a organitzar sopars de carrer. L’Ajuntament per la seva banda finançarà un espectacle musical per amenitzar la vetllada i proporcionarà taules i cadires necessàries.

Els únics requisits que cal tenir en compte són ser un mínim de 20 persones i que les dates per dur a terme els sopars siguin dins la segona quinzena d’agost (la data concreta caldrà fixar-la juntament amb l’àrea de festes de l’ajuntament).

Les persones que estiguin interessades, hauran de posar-se en contacte amb l’àrea de festes (telefònicament al número 971150950 ext. 6220, per mitjà de correu electrònic maria@ajsantlluis.org o bé presencialment de 8’30 a 14h).