CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

NETEJA DE L'ILLA DE L'AIRE 2018

NETEJA DE L'ILLA DE L'AIRE 2018El passat dissabte 29 de setembre, vam organitzar una nova jornada de neteja de l’illa de l’aire. Un total de 42 persones voluntàries van participar recollint tot tipus de fems i restes no orgàniques. Majoritàriament vam recollir residus plàstics, però també vam trobar entre d’altres objectes curiosos, les restes d’una boia de més de 80 kg de pes.
En total vam treure aproximadament uns 350 kg de residus, que vam dur a la deixalleria de Sant Lluís per a posteriorment ser traslladats a la planta des Milà. Un cop allà, cada residu rep el tractament corresponent en funció del material del que estigui fet.

Així mateix, també vam gaudir d’un bon berenar tots junts en un espai únic al món per ser l’hàbitat de la sargantana negra, endèmica d’aquesta illa.

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Lluís vol fer públic l’agraïment a les conselleries de Cooperació Local i de Medi Ambient del CIMe, a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Lluís, a les empreses MAR DE FONS, KARETTA EXPEDITIONS i FCCSA i a totes les persones voluntàries que hi van participar.

Esperem que les properes edicions tinguin tan bona acollida com la que hi ha hagut enguany!

Moltes gràcies a tots i a totes!