CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     
  JOCS AL CARRER
22.05.2018

JOCS AL CARRER

JOCS AL CARRERAhir va tenir lloc el primer dia del projecte Jocs al carrer, organitzat pels joves participants d'IMPULS.Es tracta d'un grup format per 10 alumnes-treballadors del programa mixt de formació i ocupació SOIB Jove que gestiona l'Ajuntament de Sant Lluís, en el que s’imparteixen els certificats de professionalitat de “Dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil” i el d’ “Informació Juvenil”.

L’objectiu de JOCS AL CARRER és oferir als infants del poble de Sant Lluís diferents jocs educatius de carrer de manera que gaudeixin jugant fora de casa i desconnectin de les noves tecnologies adquirint així una sèrie de valors educatius.

Aquesta és la segona edició de “Jocs del carrer” que es du a terme al poble de Sant Lluís. L'any 2016 el grup (IN) RODATS va dinamitzar diferents jocs tradicionals menorquins.

El grup IMPULS pretén realitzar aquest projecte per apropar als fillets i filletes del poble a la cultura de jocs tradicionals d'altres llocs del món amb la finalitat de donar a conèixer una manera diferent de jugar al carrer.

Aquestes activitats es realitzaran els capvespres dels dies 21, 23, 29 i 31 de maig i 4 i 6 de juny, en horari de 17.30 a 19.30.

Ahir, tot i que el dia no va acompanyar massa, sa Plaça Nova es va omplir d'infants que van xalar amb la proposta de jocs de l'Àsia que els havien preprata els monitors!

Ens veiem dimecres a sa plaça Nova!