CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

RESTITUCIÓ DE LA GESPA DELS CAMPS DE FUTBOL MUNICIPAL

RESTITUCIÓ DE LA GESPA DELS CAMPS DE FUTBOL MUNICIPALEl passat dimarts 15 de maig es va iniciar el canvi de la gespa dels dos camps de futbol municipals. Aquesta substitució era molt necessària donat l’estat actual de la gespa, que tenia una antiguitat de 16 anys en el cas del camp de futbol 11, i 12 anys la del camp de futbol 7.

Aquesta inversió té un cost total de 228.890’90 €, dels quals 171.052’90€ són per a la substitució de la gespa artifical del camp de futbol 11 i estan finançats amb recursos propis de l’ajuntament; els 57.838 € restants, van destinats a la restitució de la gespa del camps de futbol 7, i estan finançats pel Consell Insular per mitjà dels fons destinants a projectes financerament sostenibles.

I què farem amb la gespa que s’està retirant? Doncs l’ajuntament ha decidit que es repartirà entre aquelles persones que n’estiguin interessades i facin un registre d’entrada sol·licitant-ne. Quan arribi el moment, l’ajuntament avisarà a les persones que n’hagin sol·licitat, perquè puguin venir a cercar la quantitat de gespa demanada. D’aquesta manera donam un nou ús a la gespa artificial retirada i minimitzam la despesa municipal, ja que no caldrà dur-la a la planta de reciclatge i pagar la taxa corresponent.